AANPAK

DOEN WAT WE ZEGGEN – IEDERE DAG OPNIEUW

Ons oplossings- en klantgerichte denken en handelen leidt tot warme en lange termijn relaties met zowel klanten als leveranciers. Wij laten ons hierbij leiden door de volgende kernwaarden en principes:

Vertrouwen en betrouwbaarheid – goede oplossingen conform uw project specificaties, op tijd geleverd en binnen budget. Ons supply chain management systeem zorgt voor overzicht op alle leveringen en zo zorgen we er voor dat uw project op schema blijft.

Technologie – u mag van ons niet alleen de juiste en meest moderne technologische oplossingen verwachten voor uw project, maar ook onze processen zijn in hoge mate gedigitaliseerd en ingericht om op de meest efficiënte wijze informatie te delen in de keten.

Mensen – wij stellen de mens centraal en zetten graag die extra stap om de juiste projectspecificaties aan te bieden en u te ontzorgen. Daarnaast hechten wij sterk aan persoonlijke relaties en daarom zijn wij met grote regelmaat in het Caribisch gebied om kansen, wensen, voortgang en uitdagingen met u te bespreken.

Service – we begrijpen dat u op afstand zit en snel de juiste antwoorden nodig heeft. En ook dat uw performance mede van de onze afhangt. Ons team is capabel, snel en responsief. Service met een glimlach.

Wereldwijde oplossingen voor lokale behoeften – we koppelen uw lokale behoeften aan concurrerende oplossingen van fabrikanten vanuit de gehele wereld. Volledig door ons gemanaged, en geleverd waar en wanneer u dit wenst.

Probleemloos – project management is uitdagend. Wij kunnen uw supply chain optimaal managen en ondersteunen, zodat uw aandacht kan uitgaan naar uw projecten.

Partnerschap – wij combineren de expertise van klanten, fabrikanten en van ons zelf tot de best mogelijke oplossingen en dit verstevigt onze relaties en partnerschappen.

CONTACT